Parkeren

Op maandag 7 november heeft de BBCH overleg met medewerkers van de gemeente gehad over het parkeren. Onderstaand het resultaat van het overleg.

Parkeren in de B. Bramerstraat: Inwoners die vragen hebben over de parkeermeter, als ze in het LOC moeten zijn, kun je wijzen op de parkeergarage onder het LOC. Daarmee is parkeren in de straat en het moeten lopen van en naar een gehandicapten parkeerplaats niet meer van belang.

Via het gemeenteportaal kun je gratis een bezoekersvergunning aanvragen. Er is ook een app.(ipv kraskaart)

Bij de parkeermeters zit een infoknop. Hieronder staat in 2 pagina’s alle informatie die ook op de flyer staat. Dus ook dat men geen kaartje ontvangt.

Zie flyer

Parkeermeters achter de slagbomen: Er worden nieuwe kabels getrokken zodat de meters verlicht kunnen worden als het donker is. Daarna kun je dus bij licht je pincode intoetsen.

De pollers worden gerepareerd. Die hadden na 7 jaar een onderhoudsbeurt moeten hebben en dat is niet gebeurd. Oorzaak waarom ze nu na 12 jaar kapot zijn.

In het algemeen geldt: Bevoorraden zoveel mogelijk tussen 8-12 uur. Hier zijn weer allemaal uitzonderingen op te maken.

Parkeren aan de Parkweg kan nu weer aan de overkant van de straat (volière). Is niet meer voorbehouden aan LOC medewerkers.

Info: hardenberg.nl/parkeren

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *