Kern met Pit 2023 en Initiatievencoach

Doe mee met Kern met Pit en krijg 1.000 euro!

Wil jij ook graag een buurtmoestuin, speeltuin of een repaircafé in je wijk opzetten? Of heb je een ander goed idee voor je buurt? Kom dan nu in actie en schrijf je voor 1 november in! 

Kern met Pit helpt
Kern met Pit daagt je uit om die droom binnen één jaar te realiseren. En wij helpen je ook bij de uitdagingen: waar begin je, hoe kom je aan geld, een vergunning of vrijwilligers? Ruim 120 adviseurs van Katalys door het hele land staan klaar om al deze vragen en meer te beantwoorden. 

Handig om te weten:
je krijgt dus een eigen adviseur, je kunt workshops volgen zoals fondsenwerving of vrijwilligers vinden. Je (online) netwerk en vergroten én je kunt de expertise van ingenieursbureau Arcadis inzetten. Deelname is geheel gratis. 

Duizend euro 
En lukt het je om samen met je buurtgenoten het project binnen één jaar uit te voeren? Dan krijgen jullie 1.000 euro en het predicaat Kern met Pit. Waar wacht je nog op, doe mee! 

KNHM foundation heet nu Katalys

Wij helpen bewonersinitatieven in heel Nederland om het uitvoeren van hun plan op gang te brengen of te versnellen.

We zijn er voor bewoners die hun eigen leefomgeving beter, groener, gezonder, gezelliger maken. We geven gratis ondersteuning aan lokale initiatiefnemers die in de aanloop naar of uitvoer van hun plan ergens tegenaan lopen. In het hele land, deskundig, betrokken en met een berg aan lokale kennis en contacten. We zijn er met Kern met Pit, met onze maatschappelijke financieringen, met extra hulp van experts van Arcadis, met workshops.

Maar vooral: met de deskundige teams van adviseurs in elke provincie die gratis hun vrije tijd, hun eigen netwerk en hun ervaring steken in de initiatieven in hun regio. Jaarlijks begeleiden onze adviseurs meer dan 120 bewonersinitiatieven in heel Nederland met raad en daad.

Samen werken we aan krachtige dorpen en buurten in heel Nederland.
Lees meer over ons op www.katalys.nl