Energie Klusteam

Start Energie Klusteam Hardenberg

woensdag 27 september 2023 17:48

Het Energie Klusteam Hardenberg is op 27 september officieel gestart. Het Energie Klusteam brengt energiebesparende maatregelen aan in woningen waar bewoners dat zelf niet kunnen. Zoals tochtstrips, radiatorfolie en kitranden. Deze hulp is gratis.

Wethouder Werner Ten Kate en Cees Naberman (manager Wonen bij Vechtdal Wonen) gingen in gesprek met de klussers van het Energie Klusteam. Zij bespraken hoe ze inwoners en huurders kunnen helpen. En praatten over de samenwerking met het Energieloket en de Energiecoaches.

Al vijftig klussen gedaan

Het Energie Klusteam is in de oprichtingsperiode al aan de slag gegaan in woningen. Hierdoor weten de klussers nu goed wat belangrijk is en hoe het beste energie bespaard kan worden in veel woningen.

Aanmelden

Wilt u weten of het Energie Klusteam u kan helpen? Hier zitten geen kosten aan. Een Hoofdklusser komt eerst kijken wat mogelijk is in uw huis en bespreekt dit met u voor het Klusteam aan de slag gaat. Aanmelden kan op www.destuw.nl/energieklusteam.

Samenwerking

Het Energie Klusteam Hardenberg is een samenwerking tussen De Stuw, Vechtdal Wonen, Gemeente Hardenberg, Energieloket Hardenberg en Fixbrigade Nederland